Finsnickare i hjärtat

Vi på Platsbyggt Stockholm AB brinner för att skapa unika, högkvalitativa möbler och finsnickerier efter våra kunders önskemål. Vi är punktliga med tider och extremt noga med såväl kommunikation som utförande. Vi håller till i Aspudden och tar uppdrag över hela Stockholm. Klicka in på våra tidigare utförda arbeten för inspiration.

Våra platsbyggda möbler tillverkas till viss del i vårt finsnickeri i Aspudden, beläget strax utanför Stockholm. Andra delar av produktionen sker i fabrik och på plats hos våra kunder.

Det finns ett brett spektra av material och träslag (ex. massivt, fanér och lackat), färger och specifika stilar att välja mellan. Vi utgår ifrån att allting är möjligt och vi jobbar i de flesta material där hållbarhet, design och kvalitet är av högsta vikt.

Nöjdhetsgaranti hos möbelsnickare i Stockholm

Platsbyggt Stockholm AB:s Nöjdhetsgaranti

Baserat på vår erfarenhet och tidigare utförda arbeten kan vi med trygghet och stolthet erbjuda våra kunder nöjdhetsgaranti. Detta innebär att vi inte är färdiga med en leverans förrän du som kund är helt nöjd.

Hur beställer jag?

1. Jag vet vad jag vill ha – ge mig ett pris

Är du intresserad av att få ett prisförslag på en platsbyggt möbel eller snickeri ber vi dig skicka ett e-postmeddelande till info@platsbyggtstockholm.se och noga beskriva vad du önskar få producerat. Skicka en enkel skiss med mått, färg, bilder på ytan, samt referens/inspirationsbilder på vad som du önskar få levererat – sedan återkommer vi med en uppskattad offert. Givetvis kommer vi och kontrollmäter och noggrant diskuterar leveransen innan du mottar en slutgiltig offert.

2. Jag är osäker över vad jag vill ha – kan vi bolla idéer?

Är du lite osäker över vad du vill ha, som exempelvis material, färg och design så är vi mer än öppna för att bolla idéer. Kontakta oss via formuläret nedan, skicka ett mejl till info@platsbyggtstockholm.se eller slå oss en signal på 073-920 72 99. Vi ser fram emot att få höra från dig

Kontakt

%d bloggare gillar detta: